Vakantie op de Veluwe

 

Lekker weg in eigen land!

Kom naar de Veluwe.

Het recreatiepark Uddelermeer ligt midden op de Veluwe, in een heerlijk bos- en heiderijk gebied, waar fietsen en wandelen een ware lust is.

De natuur op haar mooist naast de deur!

 

Op ongeveer 500 meter afstand ligt het Uddelermeer, waar u 's zomers bijvoorbeeld heerlijk tussen de schapen van een picknick kunt genieten!

Recreatiepark Uddelermeer

U vindt op het park een hertenweide, waar naast herten ook kippen tokkelen, er is een (kinder-) zwembad, een speeltuin met o.a. een speelhuisje en een trampoline,en een ruim speelveld om te voetballen,volleyballen of tafeltennissen.Bij het speelveld en de speeltuin vindt u "De Dassenburcht", een gelegenheid die in de zomer open is voor het nuttigen van een drankje of een ijsje. Ook worden daar in de zomer verschillende activiteiten georganiseerd, zoals bijv. een barbecue,een bingo en kinderfeestjes. Op het moment dat u op het park bent, wordt u daarvan op de hoogte gehouden.

De omgeving

In de omgeving is ontzettend veel te doen!

Omdat het park zo centraal ligt, bent u weinig tijd kwijt aan reizen. Wat dacht u van een dagje Koningin Julianatoren, de Apenheul, het Dolfinarium of Paleis het Loo? Ook kunt u 's zomers lekker snuffelen op de vele zomermarkten in bijvoorbeeld Elspeet en Garderen.Kortom, als u op dit park uw vakantie komt vieren, dan zult u tijd te kort hebben. U kunt kiezen uit een uitgebreid scala aan folders, zodat u zelf kunt bekijken wat u de moeite waard vindt.

 

 

Huisdieren zijn helaas niet toestaan!