Omgeving

Het park is zeer centraal gelegen op de Veluwe, rust en ruimte staan in dit park bovenaan.

Bos en heide vindt u op loop- en/of fietsafstand en er zijn zeer veel activiteiten en pretparken in de nabije omgeving zoals o.a. :

 

 

Apenheul

 

Zoals u de dieren op Apenheul ziet, ziet u ze in geen enkele dierentuin ter wereld. Tal van soorten; van de reuzegrote gorilla tot het allerkleinste aapje ter wereld, bewonen hier hun eigen ruime bosgebieden. Een groot aantal apen klimt en klautert zelfs helemaal vrij tussen de bezoekers.

Paleis Het Loo

Paleis Het Loo, in de bossen bij Apeldoorn in het hart van Nederland, was van 1686 tot 1975 de favoriete zomerresidentie van de Nederlandse stadhouderlijke en koninklijke familie. Sinds 1984 functioneert het paleis als museum, nadat het op spectaculaire wijze samen met de tuinen in 17e-eeuwse staat werd teruggebracht.

Dolfinarium Harderwijk

 

Het grootste zeedierenpark van Europa. Dat is Dolfinarium Harderwijk. Er valt hier enorm veel te beleven. Spetterende optredens van de dolfijnen en de zeeleeuwen, walrussenshow, De Lagune, Fort Heerewich, een spectaculaire 3D film of naar het strand of de speeltuin.

 

Julianatoren

 

Nederlands meest complete familiepretpark met heel veel attracties. Ontmoet Jul de torenmuis, maak een ritje in het reuzenrad of in de super achtbaan, glij van de reuze glijbaan of neem een kijkje in kabouterwonderland. De Julianatoren staat garant voor een dag plezier voor kinderen van alle leeftijden.